ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΕΣΩ Φ 45-ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΑΕΡΙΟΥ mod. Regina 530C* NEW -2019

€2,950.00 €2,240.00

Για Τον ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ REGINA 500

 Ο Καυστηρας P1 Plus είναι ένας ατμοσφαιρικός καυστήρας αερίου με μια  φλόγα, είναι της σειράς P που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλους επαγγελματικούς φούρνους έως Φ100  αλλά και οικιακούς. Δεν διαθέτει περίπλοκα ηλεκτρονικά συστήματα και δεν χρειάζεται ηλεκτρική σύνδεση. Η ρύθμιση της φλόγας είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους φούρνους που βρίσκονται στην αγορά.

Ο καυστήρας P1 P1 Plus P2 είναι ο πιο αξιόπιστος της αγοράς, ο οποίος χρειάζεται συντήρηση ρουτίνας και δεν μαυρίζει. Είναι κατασκευασμένος από θερμικό χάλυβα και ειδικά σχεδιασμένος για συνεχόμενη χρήση χωρίς υπερθέρμανση ή παραμόρφωση. Επιπρόσθετα, είναι αθόρυβος ατμοσφαιρικός καυστήρας αερίου και η φλόγα που δημιουργείται είναι πολύ φωτεινή και αντικαθιστά πλήρως τα χαρακτηριστικά ψησίματος του ξύλου.

Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο μέσα στο φούρνο, προκειμένου να αυξηθεί η περιοχή ψησίματος και ο έλεγχος της θερμότητας γίνεται πολύ εύκολα απλά περιστρέφοντας ένα κουμπί. Ο καυστήρας P1 μπορεί να εγκατασταθεί μέσα σε φούρνους με διάμετρο από 60 έως 160 εκατοστά και προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους φούρνου ανεξαρτήτους πάχους της  επιφάνειας ψησίματος και ύψους θόλου.

Ο χρήστης μπορεί  κατά βούληση να ρυθμίζει με τον διακόπτη ελέγχου την ένταση της φλόγας για τη διατήρηση του φούρνου σε χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας και υψηλή φλόγα για γρήγορη θέρμανση του φούρνου. Για την εγκατάσταση, το μόνο που απαιτείται είναι μια οπή με διάμετρο 150/200 mm στην επιφάνεια ψησίματος, αναλόγως το μέγεθος του καυστήρα.

Όλοι οι καυστήρες P1 κατασκευάζονται ανάλογα με τις οδηγίες του πελάτη, για να ταιριάζουν στο πάχος της επιφάνειας ψησίματος του φούρνου και μπορούν να λειτουργούν με όλους τους τύπους αερίου. Ο καυστήρας P1 μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς δεν απαιτεί σύνδεση με παροχή ρεύματος.  Δεν είναι ευαίσθητος στην υγρασία και πάντα εγγυάται μέγιστη ασφάλεια, όπως πιστοποιείται από τις δοκιμές που διεξάγονται από τον οργανισμό πιστοποίησης IMQ Ιταλίας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να σας δώσει άμεση απάντηση σε όλες τις ανάγκες που έχετε, πάντα βάσει του Ελληνικού  Κώδικα Πρακτικής. Με ένα από τους μεγαλύτερους στόλους διανομής και προμήθειας υγραερίου που συνεργαζόμαστε, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και με συνέπεια.