Pizzariello mod. LP-6-Mohican έσω 40X60(με σπινθιρα, πιλότο, θερμοκόπια,Καμινάδα καμπιλοτι)

€1,980.00 €1,790.00

ΑΥΤΟΣ  ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 40 x 60 ΚΑΘΑΡΟ, ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΖΑ ΤΥΠΟΥ ΝΑΠΟΛΗΣ .. !!  ΕΩΣ 490 βαθμούς …!!!  ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΓΚΑΖΙ. ΒΑΡΟΣ 35  KG Η ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΝΟΧ ΚΑΙ 52 KG Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ. INDOOR/OUTDOOR

PIZZARIELLO LP-6 Mohican FORNETTO  PIZZA

(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ)

Ο καλύτερος φούρνος για να έχετε μια τέλεια πίτσα και στο σπίτι!

100% κατασκευασμένο στην Ιταλία, (φυσικό αέριο)   για πίτσα, βάση ψησίματος πυρίμαχης επιφάνειας από Coldierite.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ PIZZARIELLO LP-6 Mohican

Το PIZZARIELLO LP-6 Mohican είναι ένας μικρός φούρνος για την παρασκευή πίτσας στο σπίτι που σχεδιάστηκε από τον Daniele Manganiello (Dani).

Το PIZZARIELLO LP-6 Mohican είναι φτιαγμένο στην Ιταλία για να μαγειρεύει την πίτσα σας στο σπίτι και όχι μόνο: σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε, κατασκευάστηκε και κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλαδα!!!!

Ο φούρνος πίτσας PIZZARIELLO LP-6 Mohican είναι κατασκευασμένος από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΝΟΧ και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ για χρήση σε τρόφιμα χωρίς χρώματα ή άλλα χημικά φινιρίσματα και, πάνω απ ‘όλα, χωρίς Teflon ή άλλες αντικολλητικές ουσίες δυνητικά επιβλαβείς για την υγεία και τα εξωτερικά πλαστικά μέρη κατασκευάζονται με υλικά τελευταίας γενιάς πιστοποιημένα για πολύ υψηλά θερμοκρασίες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 100% κατασκευασμένο στην Ιταλία
  • 450 ° C θερμοκρασία Ψησίματος
  • 515 ° C μέγιστη ασφάλεια
  • 60/90’’ χρόνος μαγειρέματος
  • 10 ‘ Π/Θέρμανση

Προθέρμανση  του πυρίμαχου δαπέδου με Θερμοκρασία λειτουργίας άνω των 350 °

Δοκιμασμένο έως 560 °…!!!

Μαγειρεύει σε λιγότερο από 3 λεπτά

Ψήνει πάνω από 100 πίτσες διαδοχικά

Αυτόματη επαναφορά θερμικού προστατευτικού

100% αλουμίνιο/inox  για χρήση σε τρόφιμα

Χωρίς χρώματα, χωρίς τεφλόν

Συνταγή και συμβουλές για ζύμη και μαγείρεμα τόσο στο διαδίκτυο όσο και μέσω τηλεφώνου

ΓΙΑΤΙ PIZZARIELLO LP-6 Mohican..??

Για να ψήσετε μια πίτσα, δεν απαιτείται μόνο υψηλή αρχική θερμοκρασία φούρνου, ας πούμε 300 ° C, αλλά αυτή η θερμοκρασία πρέπει να διατηρηθεί καθ ‘όλη τη φάση μαγειρέματος.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ PIZZARIELLO LP-6 Mohican..??

Ο φούρνος πίτσας PIZZARIELLO LP-6 Mohican  τοποθετημένος  σε μία βάση μακριά από έυφλεκτα αντικείμενα

Ακριβής σχεδιασμός

Το PIZZARIELLO στην κατηγορία του, είναι ο φθηνότερος φούρνος στην αγορά για να μαγειρέψετε πίτσα NAPOLETANA και σας επιτρέπει να απολαύσετε μια πίτσα Μαργαρίτα με διάμετρο έως 36 cm για λιγότερο από 1 ευρώ και χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες για τις οποίες σχεδιάστηκε μπορεί να μαγειρεύει μια πίτσα κάθε 60/90 ‘’ δευτερόλεπτα (πραγματική χωρίς προπαγάνδα) αυτό θα σας επιτρέψει να εντυπωσιάσετε 15-20 επισκέπτες ανά γεύμα. Χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό, την ποιότητα των υλικών και την έμφυτη αναγκαιότητα, το PIZZARIELLO LP-6 Mohican είναι μια συσκευή που είναι για πάντα στην πραγματικότητα, εκτός από την 2ετή εγγύηση, όλα τα εξαρτήματα που υπόκεινται σε φθορά είναι διαθέσιμα για αντικατάσταση στον ιστότοπό μας κάτω από τις επιλογές στοιχείων και τα ανταλλακτικά.

Αγοράζω απο το Ιντερνετ

Αγοράστε το φούρνο πίτσας PIZZARIELLO LP-6 Mohican με απόλυτη ασφάλεια, μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή PayPal στο: www.giorgiomanganiello.com

Σετ ανταλλακτικών

Για οποιαδήποτε ανάγκη για αξεσουάρ, συμβουλές και ανταλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τη σελίδα επικοινωνίας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το PIZZARIELLO LP-6 Mohican είναι μια  απαραίτητη επαγγελματική η οικιακή συσκευή, σχεδιασμένη για να φτάνει στις υψηλές θερμοκρασίες που απαιτούνται για το μαγείρεμα της παραδοσιακής Ιταλικής πίτσας.

Η ποιότητα και η ποσότητα  πίτσας που μπορεί να παράγει κάθε φούρνος εξαρτάται πάνω από όλα από τις δεξιότητες της εμπειρίας του Pizzaiolo.